EN DEL AV INKLUDERINGSLABBET

Hur kan vi skapa ett inkluderande samhälle?

Inkluderingslabbet är ett utvecklingslaboratorium för att bryta ofrivilligt utanförskap. Med hjälp av Clusjion kan du med en fysisk, neuropsykiatrisk eller kognitiv funktionsvariation bidra till ett samhälle som inkluderar fler genom att berätta vad som kan förbättras i din vardag.

 
 
malmo.jpg
 

Vill du vara med?

Är du redan anmäld. Logga in här.

Anmäl dig för att kunna berätta om en händelse som du med en fysisk, neuropsykiatrisk eller kognitiv funktionsvariation upplevt exkluderande och bidra till ett samhälle som inkluderar fler. När du är anmäld kommer du att få tillgång till ett rapportverktyg där du kan berätta om vad det är som du upplever som kan förbättras. Som anmäld har du har ständigt tillgång till Clusjion, men kommer också att få påminnelser om att använda tjänsten. Tjänsten är kostnadsfri och du är helt anonym.

 

Vill du ta del av resultatet?

Det vi får veta genom Clusjions och Inkluderingslabbets undersökning kommer presenteras här på sidan. Vill du få ett mail när första resultatet finns redo. Skriv in din mail så hör vi av oss!

brun.gif
 

 Vad är inkluderingslabbet?

Inkluderingslabbet startades och drivs av människor med fysiska, neuropsykiatriska och kognitiva funktionsvariationer. samskapa för att bryta ofrivilligt utanförskap. Detta görs tillsammans med andra medmänniskor från olika områden i samhället.

Inkluderingslabbet och Clusjion arbetar tillsammans för att samla vi in historier om exkluderande beteenden och händelser för att, med utgångspunkt från det som kan bli bättre, skapa ett mer inkluderande samhälle. Resultatet från den fortlöpande undersökningen används i Inkluderingslabbets arbete och kommer även finnas att ta del av här på clusjion.se.

dark-turkos.gif