EN DEL AV INKLUDERINGSLABBET

Hur kan vi skapa ett inkluderande samhälle?

Inkluderingslabbet är ett utvecklingslaboratorium för att bryta ofrivilligt utanförskap. Med hjälp av Clusjion kan du med en fysisk, neuropsykiatrisk eller kognitiv funktionsvariation bidra till ett samhälle som inkluderar fler genom att berätta om beteenden du upplever som exkluderande, hindrande och som kan förbättras.

 
 
lidia-zajdzinska-L7_Wn7dtD_s-unsplash.jpg
 

Vill du vara med?

För att anmäla dig ska du vara en person med en fysisk, neuropsykiatrisk eller kognitiv funktionsvariation. För att anmäla dig behöver du ett lösenord. Om du inte redan har fått det,  maila oss.

Redan anmäld? Logga in nedan:


Bidra till ett samhälle som inkluderar fler genom att anmäla dig. Som anmäld kan du löpande berätta om beteenden du upplevt som exkluderande.

När du är anmäld kommer du att få tillgång till ett verktyg där du kan svara på frågor kring det du upplevt. Du har ständig tillgång till Clusjion, det vill säga att du när som helst kan gå in och berätta om dina upplevelser. Du kommer även att få veckovisa påminnelser om att använda tjänsten.

Tjänsten är kostnadsfri, du är helt anonym och kommer regelbundet att få tillgång till det anonymiserade resultatet av det du och andra delar med sig av.

 

Vill du ta del av resultatet?

Det vi får veta genom Clusjions och Inkluderingslabbets undersökning kommer presenteras här på sidan. Vill du få ett mail när första resultatet finns redo? Skriv in din mail så hör vi av oss!

brun.gif
 

 Vad är inkluderingslabbet?

Inkluderingslabbet startades och drivs av människor med fysiska, neuropsykiatriska och kognitiva funktionsvariationer. Vi vill samskapa Inkluderingslabbet till ett regionalt utvecklingslaboratorium för att bryta ofrivilligt utanförskap. Detta görs tillsammans med andra medmänniskor från olika områden i samhället.

Inkluderingslabbet och Clusjion arbetar vi tillsammans för att samla in historier om exkluderande beteenden och händelser för att, med utgångspunkt från beteenden och beteendeförändring, skapa ett mer inkluderande samhälle. Resultatet från den fortlöpande undersökningen används i Inkluderingslabbets arbete och kommer även finnas att ta del av här på clusjion.se.

dark-turkos.gif